حقایق جالب در مورد رشته ماکارونی

برخی از حقایق جالب در مورد اسپاگتی را بررسی می کنیم که ممکن است هرگز درباره آنها نشنیده باشید.

اسپاگتی نازک به نام کاپلینی شناخته می شود.
اسپاگتونی نسخه ضخیم تر اسپاگتی است.
معمولاً ماکارونی به دلیل استفاده از آرد تصفیه شده به رنگ سفید است.
بیشتر در طول های 25 تا 30 سانتی متر (10 تا 12 اینچ) موجود است.
اسپاگتی تازه با وردنه کردن ورقه های ماکارونی و برش نوارها با وردنه و چاقو درست می شود. استفاده از دستگاه ماکارونی فرآیند را ساده کرده و آن را یکنواخت می کند.
اسپاگتی تازه معمولاً ظرف چند ساعت پس از تولید قابل پخت است.
اسپاگتی خشک با استفاده از اکسترودر اسکرودر تهیه می شود. اسپاگتی تازه ساخته شده با کنترل رطوبت مناسب خشک می شود تا از چسبیدن رشته ها جلوگیری شود و در عین حال اطمینان حاصل شود که خیلی خشک و شکننده نیست.

تاریخچه اسپاگتی و رشته سوپ
اولین اشاره ماکارونی در تاریخ مربوط به قرن پنجم با اشاره به ماکارونی خشک شده قابل حمل است که باید با جوشاندن پخته می شد. سپس در قرن دوازدهم در غرب به شکل‌های نازک دراز ساخته شد.

هنگامی که کارخانه های اسپاگتی و رشته پلویی سبوس دار در قرن نوزدهم تأسیس شد، اسپاگتی در سراسر ایتالیا شهرت بیشتری یافت. این امر باعث تولید انبوه اسپاگتی برای مردم ایتالیا شد و سپس به رستوران‌های ایالات متحده رسید. ده ها سال بعد از پونه کوهی یا ریحان در تهیه اسپاگتی سنتی استفاده نمی شد. در حال حاضر به طور گسترده ای در انواع مختلف آماده سازی آشپزی در سراسر جهان یافت می شود.

حقایق تغذیه اسپاگتی
طبق گزارش USDA، 100 گرم اسپاگتی نپخته برند SE GROCERS، مواد مغذی زیر را در اختیار ما قرار می دهد (1).

انرژی

339 کیلو کالری

پروتئین

12.5 گرم

کل چربی (چربی)

2.68 گرم

کربوهیدرات

71.4 گرم

فیبر

8.9

قند

3.57

کلسیم

35 میلی گرم

اهن

4.82 میلی گرم

سدیم

0 میلی گرم

ویتامین سی

0 میلی گرم

اسیدهای چرب، کل اشباع شده

0 میلی گرم

اسیدهای چرب، تام چند غیراشباع

1.79 گرم

فسفر

446 میلی گرم

منیزیم

143 میلی گرم

اسپاگتی و رشته سوپ ورمیشل منبع غذایی غنی از کربوهیدرات ها و فیبر به همراه سایر ویتامین ها و مواد معدنی مهم است. برای شروع، هیچ چربی اشباع یا سدیم ندارد.

همچنین دارای مقدار قابل توجهی پروتئین، کلسیم، فسفر و منیزیم است. هنگامی که با گندم کامل تهیه می شود، ارزش غذایی آن بیشتر غنی می شود.

در ادامه، بیایید بررسی کنیم که چگونه این مواد مغذی به مزایای سلامتی بالقوه اسپاگتی تبدیل می شوند.

فواید بالقوه اسپاگتی برای سلامتی
پاستا و اسپاگتی مواد اصلی رژیم غذایی مدیترانه ای بوده اند. در حال حاضر به طور گسترده در سراسر جهان در دسترس است، فواید اسپاگتی برای مردم در همه جا قابل دسترسی تر است. بیایید نگاهی دقیق به چند مورد از مزایای کلیدی اسپاگتی در زیر بیاندازیم.

سرشار از کربوهیدرات های تقویت کننده انرژی
ماکارونی پاستا و رشته ای عمدتاً با آردی که سرشار از کربوهیدرات است، منبع اصلی انرژی است (2) تهیه می شود. بنابراین، یک وعده غذایی اسپاگتی می تواند به شما آن جهش انرژی بدهد.

اگرچه برخی از رژیم‌های کاهش وزن مد روز تنها از استفاده از پروتئین و چربی حمایت می‌کنند، یک رژیم بدون کربوهیدرات ممکن است شما را از مواد مغذی ضروری محروم کند (3). می توانید اسپاگتی گندم کامل را انتخاب کنید تا با کربوهیدرات های تصفیه نشده مغذی تر شود و مقداری پروتئین گوشت بدون چربی یا سبزیجات بخارپز شده به آن اضافه کنید تا به یک وعده غذایی سالم تبدیل شود.

  • منابع:
    1. Health Benefits Of Spaghetti With Nutrition Facts And Recipes

  • تبلیغات: 
    1. لولایی که هنگام خراب شدن از خود برق تولید می کند!
    2. درمان دیسک کمر با استفاده از صدف معدنی
    3. چند عادتی که شما را برای همیشه پولدار می کند
    4. فاجعه ای که شکستن موزاییک در سرویس بهداشتی به بار آورد!